Březen 2009

Krize v ČR má logo

Krize v ČR má logo

Magazín Krize v ČR představuje své nové logo. Již od samého vzniku internetového magazínu Krize v ČR pracovala celá redakce na podobě našeho loga. Zadání znělo jasně. Jednoduché, lehce zapamatovatelné a vystihující současnou situaci ve společnosti.

E-shopy mohou na krizi vydělat

E-shopy mohou na krizi vydělat

Maloobchodní prodej kvůli krizi klesá. Celková čísla maloobchodního prodeje jsou letos nižší a může za to probíhající ekonomická krize. Internetových obchodů se to však zatím dotýká jen minimálně. Je to tím, že lidé více zkoumají, kde nakoupí levněji a výhodněji.

Deskové hry – finančně nenáročná zábava v době krize

Deskové hry - finančně nenáročná zábava v době krize

Venku je krize a nevlídno. Co dělat o víkendu, když je venku ošklivé počasí a doma se vám nechce nic dělat (doma je práce vždycky, pozn. redakce). Máte spoustu možností. Můžete i přes nepřízeň počasí vyrazit například na oblíbený geocaching. Je tu však riziko, že nastydnete a až se po týdnu vrátíte do práce zjistíte, že v době krize váš zaměstnavatel žádné marodění již nadále trpět nebude. A vyhodí vás.

Krize svobody, mohou za to nové technologie

Krize svobody, mohou za to nové technologie

Velký bratr a malí bratříčci. K obavám běžného občana ze sledování Velkým bratrem v posledních letech přibývají obavy možná ještě větší. Pokud se rozhlédnete kolem sebe, téměř vždy uvidíte ve své blízkosti nějakého potenciálního šmíráka. V podstatě každý mobilní telefon dnes disponuje záznamem zvuku i obrazu. Někdy dokonce kvalitním.