Říjen 2011

Výlov rybníka Vrkoč

Výlov rybníka Vrkoč

Někdy minulý týden přišla zástupkyně šéfredaktora magazínu Krize v ČR s ultimativním návrhem na prožití pátečního svátečního a pro mnohé zároveň volného dne 28. 10. 2011. V tento den se koná každoroční Slavnostní výlov rybníka Vrkoč a podle kolegyň z práce je to naprosto úžasná akce, která se „všem“ moc líbí a navštěvují ji pravidelně každý rok. Mám v sobě tak nějak (takňák) naprogramovánu přirozenou nedůvěru v akce, které se líbí „všem“. Ráno 28. 10. 2011 jsem tedy zástupkyni šéfredaktora sdělil, že nikam nepojedeme a v 10.00 jsme už seděli v autě a řítili se na Vrkoč.

Konec světa 2012 se blíží. V ČR se zmrazí tisíc osob.

Konec světa 2012 se blíží. V ČR se zmrazí tisíc osob.

Konec světa, který nastane 21. prosince 2012 se nezadržitelně blíží. To si samozřejmě plně uvědomují zástupci celého vyspělého světa a na tuto událost se v tichosti připravují. U nás se přípravou na konec světa v roce 2012 zabývá tajný vládní program s krycím názvem Cool Future. Tento program předpokládá ukrytí a zmrazení jednoho tisíce občanů ČR na dobu 99. let.

SuperVáclav je super hloupá reklama?

SuperVáclav je super hloupá reklama?

Při čtení reportáže mě samozřejmě napadlo podívat se na obsah webové prezentace www.supervaclav.cz. Na tomto webu jsou základní informace o Superváclavovi, ale především je to reklama na hosting www stránek od Active 24